VI TILBYDER

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning eller vejledning omkring en nybygning, tilbygning, renovering eller andre projekter. Vi tilbyder løsninger inden for alt tømrer- og snedkerarbejde med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Nedenfor ses eksempler på, hvad vi tilbyder.

 

Montage- og serviceydelser

Vi udfører alle former for montage- og serviceopgaver.

Til- og ombygninger

Kontakt os, hvis du har planer om at udvide eller forny din bolig. Det er ofte en kompleks og tidskrævende opgave. Vi hjælper dig med design, planlægning, budgettering og udførelse af byggeprojektet.

Bygnings- og serviceydelser

Vi har stor erfaring inden for ejendomsservice. Vi tilbyder bygningsvedligeholdelse, sørger for løbende service i faste ejendomme. Vi udviser stor fleksibilitet og står for både akut service og planlagte vedligeholdelsesopgaver.

Udbedring af forsikringsskader

Vi er med dig fra start til slut, når du skal have udbedret en forsikringsskade. Skaden vurderes individuelt og sammen tilrettelægger vi en plan for udbedringen.

Opsætning af køkkener og skabe

Vi samarbejder tæt med flere køkkenfirmaer, herunder HTH og uno form og monterer årligt flere hundrede køkkener og skabe.

Vinduer og døre

Skal du have nye vinduer eller døre, måler vi op og monterer. Vi har et godt samarbejde med flere leverandører, så vi finder den rigtige løsning for dig.

Carporte og plankeværk

Ønsker du en ny carport eller plankeværk eller blot en renovering af det eksisterende, kan vi hjælpe dig.